sobota 26. října 2019

Seznamte se prosím :-)

Seznamte se prosím, jsem Pelican Catch

    Dovolte nám, abychom Vám naše kajaky v krátkosti představili. Jedná se o výrobky kanadské firmy Pelican a naše kajaky typu sit-on-top nesou označení Catch 100, což znamená, že jsou 3 metry dlouhé, 86 cm široké, 38 cm vysoké, o hmotnosti 25 kg a nosnosti 159 kilogramů. Jsou vyrobeny z RAM-X ™ PREMIUM, vícevrstvého polyethylenu s pokročilou pryskyřicí, který
poskytuje výrazně větší tuhost než standardní polyethylen, je lehčí, tužší a silnější.
   Je vybaven nastavitelnými opěrkami nohou, pohodlným a prodyšným sedadlovým systémem ERGOCAST s dvojím nastavením polohy, který vám umožní nastavit sedadlo do vysoké nebo nízké polohy k sezení, je osazen 4-mi držáky na rybářské pruty (dva vpředu a dva vzadu) a velkým úložným uzavíratelným prostorem vpředu, rovněž velkým prostorem pro nezbytnou "bagáž" vzadu za sedačkou.

   Dělá se ve dvou barevných variantách, téhle krásné (kterou máme my :-) ) a v šedé barvě, která není tak výrazná, ale na druhé straně jsme volili jasnější barvy proto, abychom byli lépe vidět hlavně pak na frekventovanějších vodách.


Pelican Catch 100 připraven k rybolovu
   

Pelican Catch 120 rovněž připraven k rybolovu

   Náš kamarád Kerbi (ctíme jeho přání o zachování soukromí) má o něco většího bratra našich kajaků a to Catch 120 a je  s ním také velmi spokojen. Kajaky jsou velmi stabilní, dá se na nich bez problémů ze sedu vstát a zase si sednout a tak se společně, jak jen nám to čas a možnosti dovolí, společně seznamujeme :-)

Žádné komentáře: